Perjantai, Huhtikuu 28, 2017, 11:20 | Ei kommentteja »

Kokemus tuhansista kohteista aina pientaloista jättimäisiin toimistoihin tai tuotantotiloihin. 

Emme koskaan tarjoa sellaista mitä et todella tarvitse. Saat aina oikean mitoituksen ja sopivilla tuotteilla.

Emme myy tarvikkeita! Miksi tämä on tärkeää? Siksi, koska osa suunnittelijoista myy myös itse tarvikkeet ja on helppoa arvata mihin tämä johtaa? 

Valitsemme parhaat tuotteet riippumattomasti, jotka sinä ostat suoraan toimittajalta jos niin haluat. Riippumattomuus tavarantoimittajista on sinun kukkarosi etu aina.

Helppo asioida. Tulet ymmärtämään miksi jokin asia on hyvä ja miksi jokin ei ole. Saat aina perustelut miksi valaistussuunnitelmasi on juuri sellainen kuin on. Et maksa turhasta.

 

OMAKOTITALOT

 

Valaistussuunnitelma alkaa mielellään ennen tai samaan aikaan kuin sähkösuunnittelu. Otamme aina huomioon kohteen luonteen ja tulevan sisustuksen. Valaistussuunnittelu EI ole "kivojen lamppujen" valitsemista vaan jotain paljon suurempaa, jonka lopputulos lopulta todistaa.

Kanssamme et jää yksin, vaan vasta kun tavarat on kannettu uuteen kotiin on työmme valmis. Valitettavasti osa sähkösuunnittelijoista sekä asentajista pyrkii menemään siitä mistä aita on matalin. "Näin on aina ennenkin tehty...." Voi olla, että et halua sitä? Ehkä jotain yksilöllistä mielummin?

 

TOIMISTOT & TUOTANTO

Näissä kohteissa massat eli energiankulutus on niin suurta, että on suorastaan hölmöä olla tarttumatta tilaisuuteen. Takaamme, että tulet huomaamaan kuinka hyvä investointi valaistuksen uusiminen on. Ei pelkästään se, että valaistus on paras tapa leikata sähkölaskua suhteessa kustannukseen (Motivan tutkimus) mutta lisäksi saat upean uuden näyttävän valaistuksen, joka virkistää, lisää työtehoa, viihtyvyyttä ja vähentää tutkitusti virheiden määrää. 

 

M A K S U T O N   K A R T O I T U S

Ota heti yhteyttä. Et voi hävitä yhtään mitään. Kuulet mitä juuri sinun kohteeseesi voimme ehdottaa ja sen jälkeen päätät itse haluatko edetä vai jatkaa asian hoitamista itse. Näe uudessa valossa. Copyright (c)2009
www.valonne.fi

044 583 72 53
janikarhapaa@gmail.com

https://www.linkedin.com/in/janikarhapaa/